Juli 2019

Het stadsblad Utrecht staat altijd garant voor het beste lokale nieuws. Dat ouderen een speeltuin onder graffiti hebben gespoten verdiend dan ook een mooie plek. hartelijk dank voor het verspreiden van onze boodschap : wij willen meer creatieve dagbesteding mogelijkheden voor ouderen!


Juli 2019

Gelukkig wordt onze graffiti op lokatie shout -out ook overgenomen in zuid west Utrecht. Onder meer door de wijkraad. Kijk hier!


December 2018

Kent u de Maex? In september 2018 schreven zij een leuk stukje en gaven ons aandacht. kijk hier .


IN 2017 / 2018 STAAT ONS NIEUWS ONDER DE CREATIEKAR IN DE PRAKTIJK EN CREATIE OP LOKATIE , MENU BOVENAAN WEBSITE


December 2016


Het Stadsgedicht van Fred Penninga werd gelukkig op veel plaatsen gepubliceerd. Op die manier is onze boodschap hopelijk ook bij een breder publiek aangekomen. Hiernaast op Nieuws030, met foto uit de Branding. 

Ze hadden ons kerstdiner al aangekondigd. Ook het gedicht is gepubliceerd. Dank aan de redactie van het Stadsblad, zij begrijpen de noodzaak van het verspreiden van de gedachte achter het gedicht. 


November 2016


Leuke mensen bij het straatnieuws. Dank voor het artikel! Iets minder dank voor de hier niet afgebeelde foto van de voorzitter. Zien ? Dan toch de krant even gaan kopen :) 

Het 13e nummer van Leven Magazine heeft ook aandacht besteedt aan ons kerstdiner. Wat een mooi blad en wat een leuk stuk tekst!

Onze persberichten worden ook door het Stadsblad opgepakt.

Dank aan de redactie! 

Dankzij een goed schrijvende studente zijn we in de newsroom op de website van de hogeschool van Utrecht verschenen.

we hebben via de mail extra vragen kunnen beantwoorden. Dank daarvoor!

Ook RTV Utrecht noemt ons! 


Maart en April 2016


Als je echt uit Utrecht komt...dan ken je de Uitloper.

In elk café en restaurant beschikbaar. 

Ook wij staan rond 17 maart in de Uitloper.

Wij danken de uitgever!

Nummer 10 van Leven magazine Utrecht heeft over ons geschreven. Precies op de startdag van onze crowdfundcampagne, 10 maart 2016,  ligt dit mooie tijdschrift op 15.000 plekken in de regio Utrecht!

Ook het Stadsblad zijn we genoemd, hartelijk dank aan de schrijver! Wij hopen dat veel mensen ons verhaal lezen en waarderen!

Met een oplage van 4100 stuks wordt de Rivierenwijker in de Utrechtse Rivierenwijk gedistribueerd. Met een superleuk artikel over onze creatiekar op de voorpagina! Dank aan de redactie!

Op www.duic.nl staat het onderdeel Gamechangers. Hierin zet onze voorzitter de creatiekar neer als de sociale innovatie van 2016 ! 

En toen belde de straatkrant. En zij hebben een super leuk artikel geschreven. Koop ook eens af en toe deze krant, de daklozen van Utrecht zijn u dankbaar. En bovendien kan de straatkrant dan mooie verhalen vanuit een uniek perspectief blijven belichten.