De stichting Ambulante Dagbesteding is een stichting zonder winstoogmerk. Bestuurders worden niet betaald. Kijk  hier voor concrete redenen om ons te steune n. 

 

Uiteraard zijn wij gebaat bij fondsen. Wij dienen daarvoor aanvragen in bij instellingen.  Ook uw bijdrage is welkom. Het Regiobank   bankrekeningnummer van de stichting is NL61RBRB0931123178   t.n.v.  Stichting Ambulante Dagbesteding. 

 

De stichting ambulante dagbesteding heeft als onderdeel van haar (landelijke) fondsenwerf activiteiten een regionale crowdfundactie in voorbereiding voor maart 2016. De crowdfund actie via www.voorjebuurt.nl zal zich richten op het werven van fondsen voor de productie en het testen van 1 prototype.

 

In de webshop kunt u onder meer T-shirts met opdruk bestellen. Het verschil tussen inkoop en verkoop komt geheel ten goede aan onze stichting. 

 

Via de knop Steun Ons hieronder komt u in de donatie omgeving van 'geef.nl' waarmee wij samenwerken. Doneren is heel makkelijk - en desgewenst anoniem - online te doen via alle betaalvormen. 

 

Ook andere steun is zeer gewenst. Ben of ken je iemand die zich kan vinden in onze doelstellingen en wil je als vrijwilliger bijdragen dan horen wij je graag! 

 

Via facebook kan je uiteraard vriend worden! 

DE TOEKOMST IS NIET IETS WAAR WE NAARTOE GAAN; HET IS IETS WAT WE MOETEN MAKEN (DALAI LAMA)


Hieronder een 80 seconden samenvatting van onze ludieke fondsenwerf actie

op de stadhuisbrug te Utrecht op 19 maart 2016!