Tweede kerstdag hebben wij met meer dan 100 deelnemers in de Utrechtse Dichterswijk gevierd!  

 

Volgens ons was het kerstdiner zeer geslaagd. Meer dan 100 deelnemers hebben genoten van een gratis 3 gangen diner. Stadsdichter Fred Penninga heeft een gedicht voorgelezen. 

 

Wij willen uiteraard restaurant de Branding en het personeel danken voor hun inzet. Met name willen we alle partners uit het sociale domein hartelijk danken voor hun inzet.

 

Allereerst Mikkie van Vecht en IJssel, deze vrouw kan bergen verzetten. Ook dank aan Nienke en Yvonne van Doenja, Hellen en Rebecca van Welkom in Utrecht, Catharina van de Voedselbank, Jarrel en Danique van de Tussenvoorziening, Wendy van Wij30, Carina van Buurtzorg, Richard van het straatnieuws, Angela en Heleen van de buurtteams en dank aan onze vrijwilligers Tjitske en Maria.  En als we nog mensen vergeten. Wij  vergeten deze avond in elk geval niet.

 

Sterker nog...we hopen er in 2017 weer te zijn. Allemaal een super 2017 gewenst!


De mooiste tijd van het jaar ?

 

Bijna iedereen weet dan dat we het over kerst hebben. Helaas klopt de uitspraak voor veel mensen in Utrecht niet. Het kan beter. De Stichting Ambulante Dagbesteding breidt haar werkterrein daarom speciaal voor kerst 2016 uit naar avondbesteding. In samenwerking met Café Restaurant de  Branding uit de Utrechtse Dichterswijk organiseren wij een gratis kerstavond op 26 december tussen 18 en 22 uur. Het aanbod is inclusief een 3-gangen diner en een drankje. Een van de Utrechtse stadsdichters, Fred Penninga, komt een speciaal gemaakt gedicht voordragen.

 

Er worden minimaal 80 mensen uit Utrecht bij elkaar gebracht door onze stichting i.s.m. verschillende organisaties uit de wijk. En het aantal organisaties groeit!

 

We noemen Doenja Dienstverlening, Wij30 , de ouderenzorg (Vecht en IJssel) , De Tussenvooziening, De Voedselbank, de wijkteams (Inclusio) en vluchtelingenwerk (Uvoorvluchtelingen).

 

Download hieronder de flyer. En ook het menu is inmiddels bekend !

 

Omdat de mooiste tijd voor iedereen goed moet voelen 

 


Download
Kerst 2016 is de mooiste tijd van het ja
Adobe Acrobat document 187.9 KB
Download
menu kerst 2016.pdf
Adobe Acrobat document 284.5 KB
Download
Menu kerst Arabisch.pdf
Adobe Acrobat document 582.8 KB
Download
Gedicht in Nederlands, Engels en Arabisc
Adobe Acrobat document 641.0 KB

Het kerstdiner wordt georganiseerd door de Stichting Ambulante Dagbesteding en mede mogelijk gemaakt door onderstaande organisaties en fondsen. Café restaurant de Branding is aan de Croeselaan 303 , 3521 TE te Utrecht gesitueerd. Alleen bij aanmelding toegang tot het gratis diner. Mail voor meer informatie naar kerst2016diner@gmail.com