Challengestad

De Stichting Ambulante Dagbesteding heeft haar ideeën ingezonden bij challengestad. Dit is een wedstrijd van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland waar gezocht wordt naar slimme - maatschappelijk en/of duurzame - innovaties voor de stad van de toekomst. De ideeën van de stichting werden ondersteund door een coalitie van organisaties, samengebracht onder de noemer Verbindend Perspectief. 

 

We hebben van de hoofdlijnen van het concept een PREZI presentatie gemaakt. Hier te vinden. 

De deelnemers in Verbindend Perspectief waren:

 

1) DINK

2) Stichting VICTAS

3) Incluzio

4) Houtonoom

5) Crystal Clear Solutions

6) Nationaal Ouderen Fonds

7) BRIKKS

8) DYNTEQ

 

Van de 150 inzendingen was onze inzending bij de laatste 50 geselecteerd. Op vrijdag 10 juli werd bekend dat andere - ook zeer goede - initiatieven de acceleratiefase in gaan.  Wij werken ondertussen verder, zie ook onze blog. Wij zullen de deelnemers aan verbindend perspectief aan ons trachten te binden via onder meer een crowdfund actie. Via challengestad krijgen we een scan aangeboden en worden we in staat gesteld aan te haken bij het challengestad netwerk. 


Meedoen aan deze challenge was zeer leerzaam en heeft gezorgd voor een goede focus!We kunnen onze problemen niet oplossen met de denkwijze waarmee we ze hebben veroorzaakt. (Einstein)