actie op de stadhuisbrug in utrecht

Vandaag 19 maart hebben wij op de stadhuisbrug centrum Utrecht van ons laten horen. Met 60 m2 graffiti, aangeboden door de Verfdokter, hebben wij publiek, pers en politiek bewust gemaakt van onze actie. Wij hopen dat iedereen onze crowdfundactie bezoekt en bijdraagt. Ga naar www.voorjebuurt.nl/creatiekar en kies je tegenprestatie! 

 

Bekijk hieronder (klik op lees meer) hoe onze super grote uitingen (twee maal 12 meter bij 2,5 meter, totaal 60 m2) tot stand zijn gekomen! Je bekijkt een filmpje van 2 minuten, er zit 8 uur graffiti werk in!

 

Hier  onze secretaris en de penningmeester op de stadhuisbrug in de ochtend. Ze hadden er zin in !

Hieronder enkele foto's van onze actie op de stadhuisbrug in Utrecht. Aan de ene kant de wat meer kwetsbare mensen, iets minder actieve mensen. Aan de andere kant de actievere, hulpvaardige mensen. De boodschap was afgelopen zaterdag dat we die twee groepen iets dichter bij elkaar willen brengen. Kijk hier naar meer foto's. Binnenkort van onze gesprekken hier ook meer videootjes, we hebben ter plekke vele flyers uitgedeeld en mensen gesproken ! 

 

 Reactie schrijven

Commentaren: 0