CREA-kar op Pecha Kucha Utrecht

Onze stichting heeft op 24 januari 2016 haar crea-kar concepten gepresenteerd tijdens het PechaKucha event van onder meer het Utrechts Verbond. Een Pechakucha presentatie bestaat uit 20 visuals die elk 20 seconden in beeld komen. Kijk hier meer informatie ! We zijn er weer in geslaagd te netwerken en te laten zien dat wij bij de sociaal / creatieve voorhoede van Utrecht behoren !

Reactie schrijven

Commentaren: 2
 • #1

  Dan Beenen (vrijdag, 15 januari 2016 10:47)

  het PechaKucha event in Het Huis is altijd een heel inspirerende avond,
  toffe creatieve initiators in het Utrechtse, een echte aanrader!

 • #2

  Maragaret Alexander (zaterdag, 04 februari 2017 14:21)


  I'm not sure where you're getting your information, but great topic. I needs to spend some time learning much more or understanding more. Thanks for wonderful information I was looking for this information for my mission.