Crowdfundactie geslaagd!

Wij danken al onze supporters! Op 10 maart 2016 zijn wij onze crowdfundactie gestart. In ruim 6 weken tijd hebben we hard gewerkt en vele leuke promotionele acties uitgevoerd. Kijk hier. We hebben een ad word campagne gevoerd en we zijn op social media erg actief geweest. We hebben op de stadhuisbrug in centrum Utrecht gestaan. De pers heeft ons ontdekt zie hier bij in de media op onze website. We hebben posters opgehangen en flyers uitgedeeld in de Dichterswijk. Veel mensen gaan van ons een mooie tegenprestatie krijgen zoals beloofd op www.voorjebuurt.nl/creatiekar. Wij hopen dat het succes van deze actie reden is voor anderen om bij te dragen aan onze doelstellingen: meer en beter toegankelijke dagbesteding door de realisatie van de creatiekar!

Reactie schrijven

Commentaren: 0